Published: 07.08.22 16:33
CPV category: 24400000-8: Fertilisers and nitrogen compounds
Region: Ukraine
Description:
 PARTNER BOR + - спеціалізована лінія добрив, в якові входити три продукти, що містять високоякісний швидкий бор. Повна водорозчинність і сумісність з більшістю ЗЗР
Рекомендується застосовувати для листкового підживлення.

https://partner-pf.business.site/

Перелік культур, найбільш чутливих до нестачі бору:
-Технічні та ін. Культури: цукрові буряки, соняшник, соя, олійний ріпак, люцерна, конюшина, льон, бавовна, хміль, зернова кукурудза, чай, тютюн.
-Овочеві культури: столовий буряк, морква, томати, картопля, капуста, цвітна капуста, брюссельська капуста, брокколі, селера, китайська капуста.
-Плодові культури: яблуня, виноград, цитрусові, груша.

Комплексне добриво BOR BALANCE NPK 14.10.12 + B7,5 + S10 + AMK0,6: BOR BALANCE - це інноваційний борний продукт, до складу якого крім 75 г / кг чистого бору входять азот, фосфор, калій, сірка і амінокислоти. Для виробництва використовується еталонний чистий бор, який повністю розчиняється у води і швидко засвоюється рослиною.
Норми внесення: 1-2 кг / га (200л робочої рідини).

Комплексне добриво ВOR NITRO N11 + B15 + S4,5: ВOR NITRO - продукт, який добре відомий своєю ефективністю як для профілактики дефіциту бору, так і для швидкого усунення недоліку цього елемента в рослинах.
До складу комплексу входять 150 г / кг чистого бору, азоту і сірки.
Норми внесення: 0,75-1,5 кг / га (200л робочої рідини).

Мінеральне добриво BOR MAXI В21%: BOR MAXI - це еталонний продукт як за концентрації бору, так і по його якості. Бор уявлень у висококонцентрованою швидкорозчинній формі, що дозволяє працювати з борофільнимі культурами з максимальній ефективністю.
Містить у своєму складі 208 г / кг дає можливість його застосовувати при інтенсивних технологіях вирощування різних культур. Норми внесення: 0,5-0,75 кг / га (200л робочої рідини).

Найчастіше недолік бору спостерігається на карбонатних, заболочених, а також провапнованих ґрунтах, посилюється в умовах посухи і надмірного внесення азотних добрив або вапна.
Contact author