Published: 25.06.22 13:08
CPV category: 24400000-8: Fertilisers and nitrogen compounds
Region: Ukraine
Description:
Ефективний комплекс, до складу якого входить 50 г/кг чистого цинку у хелатній формі (EDTA), азот та сірка. Призначений для швидкого усунення дефіциту цинку у сільськогосподарських культур.
Завдяки цинку підвищується синтез сахарози, крохмалю, загальний вміст вуглеводів і білкових речовин. Застосування цинкових добрив збільшує вміст аскорбінової кислоти, сухої речовини і хлорофілу.
При цьому відзначається зниження ураженості рослин грибковими захворюваннями. Висока концентрація азоту та сірки покращує накопичення білку, завдяки чому рослина здатна максимально засвоїти всі необхідні елементи живлення, зокрема цинк. Добриво повністю розчиняється у воді, без осаду, призначене для листових обробок.

Цинк у ЦИНК NITRO необхідний для функціонування основних ферментативних систем: синтез нуклеїнової кислоти, білковий метаболізм, метаболізм ауксинів, синтез вітамінів.

Азот у ЦИНК NITRO головний структурний елемент органічної речовини, у тому числі білків, які транспортують мікроелементи.

Сірка у ЦИНК NITRO в поєднанні з азотом покращує накопичення білку та стійкість рослин до захворювань, впливає на утворення хлорофілу, сприяє розвитку кореневої системи та бульбочкових бактерій, входить складу амінокислот цистеїну і метіоніну, які відіграють значну роль в обміні речовин.
Загальні норми внесення:
ЦИНК NITRO – 1-2,5 кг/га
Contact author