Published: 10.08.22 11:44
CPV category: 24400000-8: Fertilisers and nitrogen compounds
Region: Ukraine
Description:
 PARTNER ENERGY - це унікальний продукт на ринку України. В асортименті PARTNER™ добрива цієї лінії займають одну з лідируючих позицій.
До складу PARTNER ENERGY входять NPK, мезо - та мікроелементи, комплекс з 17 L-амінокислот природного походження і стимулятор росту (бурштинова кислота).
Рекомендовано для листових обробок, а також для краплинного поливу.
Застосовуючи добрива лінії ENERGY, рослини отримують всі необхідні елементи живлення в готовому вигляді, без додаткових витрат енергії.
АМК дозволяють рослинам набагато легше переносити різні стреси, забезпечують інтенсивний та збалансований розвиток, регулюють водний баланс, беруть участь в більшості обмінних процесів.

Комплекси PARTNER ENERGY на початку вегетації зміцнюють розсаду, на стадії активного росту сприяють повноцінному розвитку, протягом всього вегетаційного періоду захищають від стресів, підвищують стійкість до хвороб.
Також використання добрив з АМК доцільно на виснажених ґрунтах, або при їх засоленості.

NPK+S+MgO+ME+AMK+бурштинова кислота

? 20.20.20 -
Универсальный комплекс, который может использоваться в течение всего периода вегетации. Рівномірне співвідношення NPK і АМК забезпечує ріст і розвиток овочевих, ягідних, плодових, зернових, технічних і баштанних культур, а за рахунок амінокислот захищає від стресів на всіх етапах розвитку рослин.
Загальні норми внесення: Листові обробки: 1,5-3 кг/га (150-400л робочої рідини).

? 13.40.13 -
Водорозчинні сполуки фосфору забезпечують розвиток сильної кореневої системи, підвищують зимостійкість озимих культур. Співвідношення комплексу NPK + АМК + МЕ підвищує водопоглинання рослин, значно покращує якість продукції на овочевих, ягідних, плодових, зернових, технічних та баштанних культурах. Амінокислоти допомагають рослинам переносити стреси від нічних перепадів температур на ранніх етапах вегетації.
Загальні норми внесення: Листкове підживлення: 1,5-3 кг/га (150-400л робочої рідини).

? 9.12.35 -
Рекомендується під час цвітіння і наливу плодів. АМК та калій впливають на регулювання водного балансу, обмін речовин, транспорт цукрів, підвищують стійкість рослин до стресових ситуацій, а саме високих температур та повітряної посухи. Сприяють рівномірному визріванню плодів, підвищують урожай, зимостійкість. Рекомендовано для всіх видів культур, особливо для овочевих, ягідних, баштанних, винограду, бобових та рапсу в другій половині вегетації.
Загальні норми внесення: Листкове підживлення: 1,5-3 кг/га (150-400л робочої рідини).

? 15.5.30 - Збалансований склад сполук азоту сприяє гармонійному росту, а вміст калію стимулює рясне цвітіння рослин та дозрівання плодів. Рекомендовано для всіх видів культур, особливо для овочевих, ягідних, баштанних культур та винограду в другій половині вегетації. Амінокислоти допомагають рослинам переносити стреси від високих температур та повітряної посухи.
Загальні норми внесення: Листкове підживлення: 1,5-3 кг/га (150-400л робочої рідини).

• Благодаря сбалансированному содержанию NPK, серы (S) и магния (Mg), входящие в каждый комплекс, растения получают полноценное питание в течение всего вегетационного периода.
• Благодаря аминокислотам, удобрения работают как антистрессант и биостимулятор. Активизируется поступление питательных веществ, повышается устойчивость к болезням и стрессам, быстрое восстановление после воздействия негативных факторов.
• Важность янтарной кислоты. Она стимулирует развитие корней, наблюдается хороший прирост зеленой массы, обильное цветение с большим количеством завязей. Янтарная кислота активизирует развитие в почве естественной микрофлоры, что положительно сказывается и на качестве урожая.
Contact author