Виконання монтажу: 3020 - ПС, О - Система пожежної сигналізації.Система керування евакуюванням (в частині системи оповіщення про пожежу), 3020 – ДСП - Диспетчеризація та автоматизація систем протипо

45343000-3 Fire-prevention installation works
Region: Kyiv
T113
Proposals analysis
Purchase Round: 1 ( )
Organizer:
SalesBook
Customer:
ТОВ «ЖИТЛОЕКОНОМІЯ»
Bidding: 

24.09.2020 12:00
05.10.2020 18:00
Bidding is closed
00
:
00
:
00
days.
hour.
min.
Технічне завдання 
на  проведення  закупівлі робіт/послуг:
 	Виконання монтажу: 3020 - ПС, О -  Система пожежної сигналізації.Система керування евакуюванням (в частині системи оповіщення про пожежу), 3020 – ДСП -  Диспетчеризація та автоматизація систем протипожежного захисту, 3020-ПГ -  Автоматична система водяного спринклерного пожежогасіння робочої документації  «Поточний ремонт приміщень та технічне переоснащення внутрішніх інженерних систем паркінгу за адресою: вул. Дніпровська Набережна, 26-Г в Дарницькому р-ні м. Києва».
1. Замовник:
1.1. Найменування: ТОВ «ЖИТЛОЕКОНОМІЯ»
1.2. Код за ЄДРПОУ:authorize to view.3. Місцезнаходження: м.Киив, Шевченкивський район, ПРОВУЛОК МИХАЙЛИВСЬКИЙ, будинок 8, квартира 4А. 
1.4.Уповноважена особа Замовника, яка здійснює зв'язок з учасниками: authorize to view.тел./телефакс authorize to view.E-mail: authorize to view.2. Очікувана вартість закупівлі  товару, роботи чи послуги:  бюджет не визначено. 
2.1 Дата закінчення прийому пропозицій до___05.10.2020_ року.
2.2 Строк Виконання робіт: 4 квартал 2020 року.
3. Найменування предмету закупівлі: Виконання монтажу: 3020 - ПС, О -  Система пожежної сигналізації.Система керування евакуюванням (в частині системи оповіщення про пожежу), 3020 – ДСП -  Диспетчеризація та автоматизація систем протипожежного захисту, 3020-ПГ -  Автоматична система водяного спринклерного пожежогасіння робочої документації  «Поточний ремонт приміщень та технічне переоснащення внутрішніх інженерних систем паркінгу за адресою: вул. Дніпровська Набережна, 26-Г в Дарницькому р-ні м. Києва», код закупівлі згідно з ДК 021:2015:authorize to view.Встановлення протипожежного обладнання.
3.1. Кількість товару або обсяг виконання робіт чи надання послуг: у відповідності до специфікації робочої документації  3020-ПСД;  3020-ПО,С; 3020-ПГ ,  «Поточний ремонт приміщень та технічне переоснащення внутрішніх інженерних систем паркінгу за адресою: вул. Дніпровська Набережна, 26-Г в Дарницькому р-ні м. Києва».
3.2. Місце виконання робіт: вул. Дніпровська Набережна, 26-Г в Дарницькому р-ні м. Києва.
4. Перелік сканкопій документів у форматі «pdf», що обов’язково надаються учасником у складі цінової пропозиції:
4.1.. Довідка, складена у довільній формі, яка повинна містити відомості про підприємство:
-	повна назва учасника;
-	код ЄДРПОУ;
-	ІПН (у разі наявності);
-	реквізити  (адреса юридична та фактична, тел./факс, контактний телефон);
-	керівництво – (посада, П.І.Б., телефон для контактів);
-	банківські реквізити (номер рахунку, назва банку, МФО, адреса банку);
-	форма власності, організаційно - правова форма.
-	спеціалізація;
4.2. Копія витягу/виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.
4.3. Копія свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість або витягу з реєстру платників податку (у разі сплати Учасником ПДВ), копія свідоцтва про право сплати єдиного податку або витягу з Реєстру платників єдиного податку (у разі сплати Учасником єдиного податку).
4.4. Копія ліцензії Учасника на право виконання робіт з додатками, або лист пояснення з обґрунтуванням можливості проведення робіт з таким класом наслідків без ліцензії.
4.5. Кошторисна документація  у складі:
- Договірна ціна , локальні кошториси.


Загальні вимоги до виконання робіт.
1.1.	Всі матеріали, що будуть використані, повинні мати всі необхідні супутні документи: сертифікати відповідності, паспорти, формуляри, всі необхідні дозвільні документи на застосування в Україні. Організація-Виконавець повинна мати всі необхідні дозволи, свідоцтва та ліцензії, на виконання робіт з монтажу (персонал відповідної кваліфікації, що пройшов інструктаж з охорони праці на будівельному майданчику)
1.2.	Всі роботи виконуються повністю матеріалами і ресурсами підрядника.
1.3.	До персоналу, що буде виконувати роботи, на весь період робіт повинен бути закріплений свій відповідальний працівник для управління персоналом, для оформлення нарядів-допуску, контролю безпечного та якісного проведення робіт та для вирішення супутніх питань.
Commercial terms and other conditions:
  • Цена с НДС

Documents:
Document name
Specification
Name Unit Quantity

Main contact:

<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>

Main contact:

To view contact information you need to Sign in or Join