Закупівля вакуумних пробірок

33000000-0 Medical equipments, pharmaceuticals and personal care products
Region: Kyiv
T34116
Proposals analysis
Purchase Round: 1 ( )
Bidding: 

30.11.2021 20:15
06.12.2021 18:30
Bidding is closed
00
:
00
:
00
days.
hour.
min.
Благодійний Фонд «Фундація АнтиСНІД-Україна» оголошує тендер на закупівлю вакуумних пробірок.
Форма розрахунків: безготівковий розрахунок, оплата: - 100% оплата після поставки товару та підписання накладної про отримання, або - 50% передоплата і 50% після оплата за тим же принципом, що вище.

Термін постачання: поставка товару повинна відбутися не пізніше 15 грудня 2021 року.

Комерційна пропозиція повинна містити заповнену титульну сторінку згідно вкладеного Додатку №1, та Специфікацію згідно вкладеного Додатку №2, з вказаною ціною кожної позиції та загальну суму пропозиції.
Правила оформлення тендерної пропозиції: учасники мають подавати пропозиції в електронному вигляді на торгову площадку, або на електронну пошту  authorize to view.або у письмовому вигляді кур‘єрською поштою за адресою: м.Київ, вул.Металістів, 12А, БФ “Фундація АНТИСНІД-Україна”. Всі копії будь-яких документів, що включаються в тендерну пропозицію, мають бути обов’язково завіреними підписом учасника (ФОП), а якщо учасником є юридична особа, то печаткою (за наявності) та підписом уповноваженої особи. Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними. Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй тендерній пропозиції несе учасник. Строк дії тендерної пропозиції повинен становити не менше 30 календарних днів з дати розкриття тендерних пропозицій.
Кваліфікаційні вимоги до учасників: - Суб’єкт підприємницької діяльності за законодавством України (юридична або фізична особа); - Юридична особа, яка є учасником, не внесена до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення; - Юридична особа, яка є учасником,  протягом останніх трьох років не притягувалася до відповідальності за порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів (тендерів); - Юридична особа, яка є учасником, не має заборгованості зі сплати податків і зборів (обов’язкових платежів).
Commercial terms and other conditions:
До закупівлі включається товар із Переліку, наведеному у тендерному оголошенні, товар повинен бути в індивідуальній упаковці від виробника. Товар, що постачається, повинен мати необхідні супровідні документи відповідно до чинного законодавства, в тому числі сертифікати якості, декларації та ін. Товар повинен мати необхідне маркування на упаковці. Термін придатності повинен складати не менше 12 місяців від дати поставки. До участі приймаються пропозиції за усім наведеним переліком.
  • Ціна з ПДВ з доставкою

Documents:
Document name
Specification
Name Unit Quantity

Main contact:

<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>

Main contact:

To view contact information you need to Sign in or Join