Опубліковано: 20.06.22 14:59
Категорії номенклатури за CPV: 24400000-8: Добрива та сполуки азоту
Регіон: Вся Україна
Опис:
БОР NITRO - продукт, який добре відомий своєю ефективністю як для профілактики дефіциту бору, так і для швидкого усунення недоліку цього елемента в рослинах. До складу комплексу входять 150 г/кг чистого бору, азот та сірка. Завдяки поєднанню азоту та сірки бор засвоюється набагато ефективніше та швидше. ВOR NITRO задовольняє потреби борофільних культур в борному живленні при одноразовому внесенні перед фазою цвітіння. Повна водорозчинність та сумісність з більшістю ЗЗР робить BOR NITRО ефективним при інтенсивних технологіях вирощування. Рекомендується застосовувати для листкового підживлення.

(В) Бор у БОР NITRO: збільшує кількість квіток та покращує їх запилення, поліпшується процес цвітіння, інтенсифікується процес накопичення та транспорту цукру, знижується пустоколосся та череззерниця, підвищується імунітет у рослин, підвищується стійкість рослин до стресових факторів, особливо до дії холоду і засолення оскільки бор входить до складу клітинних мембран, зростає стійкість до кореневих та плодових гнилій.

(N) Азот у БОР NITRO: головний структурний елемент органічної речовини, у тому числі білків, які транспортують мікроелементи.

(S) Сірка у БОР NITRO: в поєднанні з азотом покращує накопичення білку який дуже важливий для транспорту мікроелементу бору (В) та стійкість рослин до захворювань, впливає на утворення хлорофілу, сприяє розвитку кореневої системи і бульбочкових бактерій, входить до складу амінокислот цистиїну і метіоніну, які відіграють значну роль в обміні речовин.
Норми внесення:
0,75-1,5 кг/га (200л робочої рідини).
Зв'яжіться з автором оголошення