Опубліковано: 27.06.22 12:30
Категорії номенклатури за CPV: 24400000-8: Добрива та сполуки азоту
Регіон: Вся Україна
Опис:
Добриво з найвищою концентрацією чистого цинку в хелатній формі (EDTA) – 100г/кг. Завдяки достатній кількості азоту та сірки у складі, засвоєння цинку відбувається швидше та ефективніше, стимулюються ростові і регенеративні процеси в рослинах. Стійкість рослин до бактеріальних та грибкових захворювань зростає. Магній виступає транспортером фосфору в рослині. Це необхідно для поділу клітин і утворення протеїнів. Він активізує ферменти, прискорює утворення вуглеводів, сприяє обміну речовин в клітинах. Добриво повністю розчиняється у воді, без осаду, призначене для листових обробок.

Цинк у ЦИНК MAXI необхідний для функціонування основних ферментативних систем: синтез нуклеїнової кислоти, білковий метаболізм, метаболізм ауксинів, синтез вітамінів.

Азот у ЦИНК MAXI головний структурний елемент органічної речовини, у тому числі білків - які транспортують мікроелементи.

Сірка у ЦИНК MAXI в поєднанні з азотом покращує накопичення білку та стійкість рослин до захворювань, впливає на утворення хлорофілу, сприяє розвитку кореневої системи та бульбочкових бактерій, входить складу амінокислот цистеїну і метіоніну, які відіграють значну роль в обміні речовин.

Магній у ЦИНК MAXI є складовою хлорофілу. Приймає учать в обміні азоту, фосфору та синтезі білків.

Загальні норми внесення:
ЦИНК MAXI – 1-2 кг/га
Зв'яжіться з автором оголошення