Встановлення кондиціонерів у приміщенні (м.Одеса)

39000000-2 Меблі (у тому числі офісні меблі), меблево-декоративні вироби, побутова техніка (крім освітлювального обладнання) та засоби для чищення
Регіон: Одеська область
T34113
Обробка даних і вибір рішення
Закупівля Тур: 1 ( )
Прийом пропозицій: 

30.11.2021 17:00
03.12.2021 18:00
Завершено прийом пропозицій
00
:
00
:
00
дн.
год.
хв.
ТОВ «Амбулаторія загальної практики - сімейної медицини «Тестування та лікування» оголошує тендер на встановлення кондиціонерів у приміщенні клініки. 
Форма розрахунків: безготівковий розрахунок, оплата: - 50% передоплата і 50% після виконання робіт. 
Комерційна пропозиція повинна містити заповнену титульну сторінку згідно вкладеного Додатку №1, та Специфікацію згідно вкладеного Додатку №2, з вказаною ціною кожної позиції та загальну суму пропозиції.
Комерційну пропозицію оформлювати у вигляді кошторису на кондиціонер, супровідні роботи та матеріали.
Деталі вказані нижче у «загальних вимогах». 
Кваліфікаційні вимоги до учасників: - Суб’єкт підприємницької діяльності за законодавством України (юридична або фізична особа); - Юридична особа, яка є учасником, не внесена до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення; - Юридична особа, яка є учасником,  протягом останніх трьох років не притягувалася до відповідальності за порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів (тендерів); - Юридична особа, яка є учасником, не має заборгованості зі сплати податків і зборів (обов’язкових платежів). 
Правила оформлення тендерної пропозиції: учасники мають подавати пропозиції в електронному вигляді на торгову площадку, або на електронну пошту  authorize to view.або у письмовому вигляді кур‘єрською поштою за адресою: м.Київ, вул.Металістів, 12А, БФ “Фундація АНТИСНІД-Україна”. Всі копії будь-яких документів, що включаються в тендерну пропозицію, мають бути обов’язково завіреними підписом учасника (ФОП), а якщо учасником є юридична особа, то печаткою (за наявності) та підписом уповноваженої особи. Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними. Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй тендерній пропозиції несе учасник. Строк дії тендерної пропозиції повинен становити не менше 30 календарних днів з дати розкриття тендерних пропозицій.
Контактні особи: Ярослав Басарабauthorize to view.; Пономарьова Іринаauthorize to view.
Загальні вимоги:
Встановлення кондиціонерів у приміщенні (м.Одеса, вул.Велика Арнаутська, 44). Встановлення кондиціонерів на першому поверсі. Кондиціонер «Nordis MV21(3)» - з одним зовнішнім блоком та трьома внутрішніми блоками. Фреонова магістраль – не менше 43 (сорок три) метрів погонних. В пропозиції мають бути враховані: кондиціонер (зовнішній та внутрішні блоки), усі необхідні роботи по встановленню (від штробування до підключення) та витратні матеріали. Комерційну пропозицію оформлювати у вигляді кошторису на кондиціонер, супровідні роботи та матеріали. Контактні особи: Ярослав Басараб, 050-384-06-06; Пономарьова Ірина, 050-384-4242
  • Ціна з ПДВ з доставкою

Перелік документів тендеру:
Назва документу
Перелік позицій
Назва позиції Од. вим. Кількість

Контактна особа:

<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>

Контактна особа:

Для перегляду контактних даних необхідно Авторизуватися або Зареєструватися