Закупівля автоматичних ланцетів одноразового використання

33000000-0 Медичне обладнання, фармацевтична продукція та засоби особистої гігієни
Регіон: м. Київ
T34114
Обробка даних і вибір рішення
Закупівля Тур: 1 ( )
Прийом пропозицій: 

30.11.2021 20:00
06.12.2021 18:00
Завершено прийом пропозицій
00
:
00
:
00
дн.
год.
хв.
Благодійний Фонд «Фундація АнтиСНІД-Україна» оголошує тендер на закупівлю автоматичних ланцетів одноразового використання.
Форма розрахунків: безготівковий розрахунок, оплата: - 100% оплата після поставки товару та підписання накладної про отримання, або - 50% передоплата і 50% після оплата за тим же принципом, що вище.

Термін постачання: поставка товару повинна відбутися не пізніше 15 грудня 2021 року.

Комерційна пропозиція повинна містити заповнену титульну сторінку згідно вкладеного Додатку №1, та Специфікацію згідно вкладеного Додатку №2, з вказаною ціною кожної позиції та загальну суму пропозиції.
Правила оформлення тендерної пропозиції: учасники мають подавати пропозиції в електронному вигляді на торгову площадку, або на електронну пошту  authorize to view.або у письмовому вигляді кур‘єрською поштою за адресою: м.Київ, вул.Металістів, 12А, БФ “Фундація АНТИСНІД-Україна”. Всі копії будь-яких документів, що включаються в тендерну пропозицію, мають бути обов’язково завіреними підписом учасника (ФОП), а якщо учасником є юридична особа, то печаткою (за наявності) та підписом уповноваженої особи. Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними. Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй тендерній пропозиції несе учасник. Строк дії тендерної пропозиції повинен становити не менше 30 календарних днів з дати розкриття тендерних пропозицій.
Кваліфікаційні вимоги до учасників: - Суб’єкт підприємницької діяльності за законодавством України (юридична або фізична особа); - Юридична особа, яка є учасником, не внесена до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення; - Юридична особа, яка є учасником,  протягом останніх трьох років не притягувалася до відповідальності за порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів (тендерів); - Юридична особа, яка є учасником, не має заборгованості зі сплати податків і зборів (обов’язкових платежів).
Загальні вимоги:
До закупівлі включається товар із Переліку, наведеному у тендерному оголошенні, товар повинен бути в індивідуальній упаковці від виробника. Товар, що постачається, повинен мати необхідні супровідні документи відповідно до чинного законодавства, в тому числі сертифікати якості, декларації та ін.. Товар повинен мати необхідне маркування на упаковці. Термін придатності повинен складати не менше 12 місяців від дати поставки.
  • Ціна з ПДВ з доставкою

Перелік документів тендеру:
Назва документу
Перелік позицій
Назва позиції Од. вим. Кількість

Контактна особа:

<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>

Контактна особа:

Для перегляду контактних даних необхідно Авторизуватися або Зареєструватися