Проведення ремонтних робіт у приміщеннях відповідно до дизайн-проекту (м.Київ)

45000000-7 Будівельні роботи та поточний ремонт
Регіон: м. Київ
T123426
Процедура завершена зі скасуванням
Закупівля Тур: 1 ( )
Прийом пропозицій: 

30.06.2023 16:00
14.07.2023 15:00
Завершено прийом пропозицій
00
:
00
:
00
дн.
год.
хв.
Благодійний Фонд «Фундація АнтиСНІД-Україна» оголошує тендер на ремонтні роботи у приміщеннях відповідно до дизайн проекту. Приміщення площею 35,9 кв.м, розташовані на другому поверсі Центру СНІДу за адресою: м.Київ, вул. Крамського Івана, 21-А.
Форма розрахунків: безготівковий розрахунок, оплата: - 50% передоплата і 50% після виконання робіт. 
Комерційна пропозиція повинна містити заповнену титульну сторінку згідно вкладеного Додатку №1, та Специфікацію на товар згідно вкладеного Додатку №2, з вказаною ціною кожної позиції та загальну суму пропозиції.
Комерційну пропозицію оформлювати у вигляді кошторису на ремонтні роботи та матеріали.
Правила оформлення тендерної пропозиції : учасники мають подавати пропозиції в електронному вигляді на торгову площадку, або на електронну пошту  authorize to view.або у письмовому вигляді кур‘єрською поштою за адресою м.Київ, вул.Металістів, 12А, БФ “Фундація АНТИСНІД-Україна”. 
Всі копії будь-яких документів, що включаються в тендерну пропозицію, мають бути обов’язково завіреними підписом учасника (ФОП), а якщо учасником є юридична особа, то печаткою (за наявності) та підписом уповноваженої особи. До тендерної пропозиції повинні додаватись документи, які посвідчують право такої уповноваженої особи підписувати тендерну пропозицію (наказ про призначення керівника або довіреність). Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними. Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй тендерній пропозиції несе учасник. Строк дії тендерної пропозиції повинен становити не менше 30 календарних днів з дати розкриття тендерних пропозицій.
Контактні особи: Ярослав Басарабauthorize to view.; Пономарьова Іринаauthorize to view.
Загальні вимоги:
Пропозиції щодо ремонту приміщень мають відповідати дизайн-проекту. Посилання на дизайн-проект: https://drive.google.com/file/d/1hkjJ42X0SNBzsN23wtDJ_IiLyKFdl7Kt/view?usp=sharing Комерційну пропозицію оформлювати у вигляді кошторису на будівельні роботи та матеріали. Контактні особи: Ярослав Басараб, 050-384-06-06; Пономарьова Ірина, 050-384-4242
  • Ціна з ПДВ з доставкою

Перелік документів тендеру:
Назва документу
Перелік позицій
Назва позиції Од. вим. Кількість

Контактна особа:

<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>

Контактна особа:

Для перегляду контактних даних необхідно Авторизуватися або Зареєструватися