Закупівля продуктових наборів

15800000-6 Продукти харчування різні
Регіон: Вся Україна
T123348
Процедура завершена зі скасуванням
Закупівля Тур: 1 ( )
Прийом пропозицій: 

09.05.2023 20:40
12.05.2023 19:30
Завершено прийом пропозицій
00
:
00
:
00
дн.
год.
хв.
Благодійний Фонд «Фундація АнтиСНІД-Україна» (далі - Замовник) оголошує тендер на закупівлю продуктових наборів у кількості 1500 штук.

Один набір складається з:
Мука пшенична, вищого гатунку - 2кг
Цукор - 1кг
Макарони вищого гатунку - 1кг
Олія Олейна – 1л
Яловичина тушкована (525г), банка-ключ жестяна - 1шт.

Форма розрахунків: безготівковий розрахунок.
Умови оплати: 
100% оплата після поставки партії продуктових наборів та підписання накладної про отримання;

Термін постачання: поставка першої партії повинна відбутися не пізніше 14 календарних днів з моменту підписання договору. Загальна кількість наборів може бути розділена на партії, орієнтовно 200шт. наборів в одній партії. Кількість партій і терміни додатково погоджуються з Замовником.

Комерційна пропозиція повинна містити заповнену Специфікацію на один набір товару, з вказаною ціною кожної позиції та загальну суму пропозиції на 1500 наборів. 

Правила оформлення тендерної пропозиції: учасники мають подавати пропозиції в електронному вигляді на торгову площадку, або на електронну пошту  authorize to view.Всі копії будь-яких документів, що включаються в тендерну пропозицію, мають бути обов’язково завіреними підписом учасника (ФОП), а якщо учасником є юридична особа, то печаткою (за наявності) та підписом уповноваженої особи. Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними. Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй тендерній пропозиції несе учасник.
Загальні вимоги:
До закупівлі включається товар із Переліку, наведеному у тендерному оголошенні. Товар, що постачається, повинен мати необхідні супровідні документи відповідно до чинного законодавства, в тому числі сертифікати якості, декларації та ін. Термін придатності на момент поставки повинен складати не менше 75% від загального терміну придатності, визначеного виробником. Місце поставки: поставка продуктових наборів здійснюється за рахунок Постачальника, включає – герметичне пакування продуктових наборів в коробках, завантажувальні та розвантажувальні роботи за адресою Замовника (м. Київ).
  • Ціна з ПДВ з доставкою

Перелік документів тендеру:
Назва документу
Перелік позицій
Назва позиції Од. вим. Кількість

Контактна особа:

<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>

Контактна особа:

Для перегляду контактних даних необхідно Авторизуватися або Зареєструватися