Колориметр візуальний Lovibond

38000000-5 Laboratory, optical and precision equipments (excl. glasses)
Region: Mykolaiv region
T177074
Proposals analysis
Purchase Round: 1 ( )
Organizer:
SalesBook
Bidding: 
19.07.2024 08:52
-
29.07.2024 15:00
Bidding is closed
00
:
00
:
00
days.
hour.
min.
Шановні ПАРТНЕРИ та ПОСТАЧАЛЬНИКИ ! ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "Люкс-Ойл" оголошує тендер на придбання Колориметру візуального Lovibond  . До участі в торгах запрошуються юридичні особи та фізичні особи підприємці всіх форм власності. (Перевага надається платникам ПДВ)
Загальна інформація:
1. Мета тендеру - придбання товарів на максимально вигідних умовах
2. Найменування обладнання (робіт, послуг): 
3. Кількість (обсяг): згідно технічного вимоги.
4. Валюта тендерної пропозиції: грн з ПДВ
5. Умови поставки: на умовах DDP адреса: Миколаївська обл., Баштанський район, с.Софіївка. Умови участі в тендері. Завантажити комерційну пропозицію (з печаткою та підписом) на порталі тендерних процедур. В реєстраційній формі необхідно прикріпити наступні установчі документи: Банківські та поштові реквізити підприємства, документ, що посвідчує право підпису посадової особи, копія Свідоцтва платника ПДВ або Свідоцтва про сплату єдиного податку, копії паспортів посадових осіб підприємства, завірені підписами цих осіб, опис документів, поданих державному реєстратору для створення юр. особи, свідоцтво про державну реєстрацію, Статут. Учасники які надали комерційні пропозиції на тендерній площадці автоматично погоджуються з дотриманням загальної вартості поставки на протязі двох календарних місяців від дати подання/реєстрації комерційної пропозиції. У разі не погодження з даною умовою, учасники закупівлі, обов'язково повинні вказати термін фіксації вартості поставки .Учасники тендеру які подали пропозиції погоджуються з умовами проведення тендерної закупівлі.ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ (прикріплено в документах) являється невід'ємною частиною договірних умов поставки, вартість якого буде сплачено у державній валюті (грн з ПДВ). Пропозиції також надсилати на пошту authorize to view.Бажаємо, ВСІМ гарних продаж та закупівель!
Commercial terms and other conditions:
Модель F, корпусна Повний комплект з 11 стійок з перманентними скляними фільтрами для вимірювань за шкалою Lovibond® – (червоний 0.1 - 0.9, 1.0 - 9.0, 10.0 - 70; жовтий 0.1 - 0.9, 1.0 - 9.0, 10.0 - 0.0 - 0.0 - 0.0 - 0.0 - 0.0 - 0.0 - 0.0 - 0.0 - 0.0 - 0.0 - 0.0 . 9.0, 10.0 – 40;) Облицювання камери для проб із білого еталонного PTFE Додатковий білий стандарт Декілька додаткових ламп 1x 1/16", 1 x ?", 1 x ?", 1 x ?", 1 x 1" & 1 x 5?" Прямокутні спаяні скляні кювети
  • Ціна з ПДВ

Documents:
Document name
Specification
Name Unit Quantity

Main contact:

<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>

Main contact:

To view contact information you need to Sign in or Join