Послуги із закупівлі та доставки матеріалів та/або обладнання для поточного ремонту та облаштування 30 цифрових освітніх центрів DLC

44420000-0 Goods used in construction
Region: Ukraine
T204206
Bidding
Purchase Round: 1 ( )
Bidding: 
15.10.2024 09:00
-
21.10.2024 00:00
To bidding end left:
02
:
13
:
35
days.
hour.
min.
Громадська організація «Асоціація інноваційної та цифрової освіти», Організатор Тендеру (далі - Замовник), впроваджує в Україні Проєкт за № UKR/PCAauthorize to view./PDauthorize to view.«Створення Цифрових освітніх центрів (SPILNO DLC) та надання послуг з ПЗПСП для дітей та молоді» в 3 областях України (Одеська, Миколаївська, Херсонська в пріоритетних громадах).
В рамках цього проєкту Громадська організація «Асоціація інноваційної та цифрової освіти» оголошує тендер на закупівлю послуг із закупівлі та доставки матеріалів та/або обладнання для поточного ремонту та облаштування 30 цифрових освітніх центрів в 3 областях України (Одеська, Миколаївська, Херсонська в пріоритетних громадах).
Предмет закупівлі: 
1)	Складання кошторисної документації  матеріалів та/або обладнання для поточного ремонту та облаштування 30 цифрових освітніх центрів по кожному приміщенню;
2)	Послуги із закупівлі та доставки матеріалів та/або обладнання для поточного ремонту та облаштування приміщень 30 цифрових освітніх центрів DLC , )
*       Під поточним ремонтом розуміється комплекс ремонтно-будівельних робіт з метою відновлення її конструкцій та систем інженерного обладнання, а також підтримання експлуатаційних якостей, не пов'язаних зі зміною основних техніко-економічних показників.
Перелік, кількість та об’єм є попередній і буде коригуватися відповідно до кошторисної документації.
Commercial terms and other conditions:
? Свою пропозицію з усіма необхідними документами потенційні учасники тендеру повинні надсилати одним листом на електронну адресу: aide.online1@gmail.com вказуючи тему листа «Тендер на надання послуги із закупівлі та доставки матеріалів та/або обладнання для поточного ремонту та облаштування 30 цифрових освітніх центрів». Лист повинен містити усі документи пропозиції у вигляді вкладених файлів, часткове досилання або заміна окремих документів пропозиції не розглядаються. Пропозиція повинна містити як документи кваліфікаційні, так і Комерційну пропозицію. Допускається подання документів двома або більше листами у разі, якщо в складі документів фото та відео. В такому випадку листи нумеруються в темі листа. ? Учасник тендеру має право подати лише одну діючу пропозицію.
  • Ціна з ПДВ

Documents:
Document name
Specification
Name Unit Quantity

Main contact:

<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>

Main contact:

To view contact information you need to Sign in or Join