Тендер із закупівлі текстильної продукції (індивідуальних комплектів для сну) та термобілизни за підтримки Diakonie Katastrophenhilfe

19200000-8 Текстильні вироби та супутні товари
Регіон: Вся Україна
T176886
Процедура завершена зі скасуванням
Закупівля Тур: 1 ( )
Організатор:
SalesBook
Замовник:
Прийом пропозицій: 

15.02.2024 15:40
01.04.2024 14:49
Завершено прийом пропозицій
00
:
00
:
00
дн.
год.
хв.
Благодійна організація «Благодійний Фонд «Схід-СОС» оголошує тендер із закупівлі текстильної продукції (індивідуальних комплектів для сну) та термобілизни за підтримки Diakonie Katastrophenhilfe.   
Товари будуть доставлені постачальником безпосередньо до домогосподарств, громад, тощо у Миколаївську, Запорізьку, Донецьку та Харківську області.
Закупівля товару здійснюватиметься в рамках проекту "Winterization assistance to victims of Russian aggression in the north-east and south of Ukraine K-UKRauthorize to view." за підтримки Diakonie Katastrophenhilfe. 


Термін надання послуг: до 30 березня 2024 року.
Оплата послуг: безготівкова оплата.




Пропозиції слід надати в одному екземплярі до 18:00 25 лютого 2024 року Новою поштою в запечатаному конверті з маркуванням «Тендер із закупівлі текстильної продукції та термобілизни». Учаснику слід врахувати терміни доставки.
 У розділі «Відправник» слід вказати найменування учасника тендера, адресу та контактні телефони. У графі «Одержувач» вказати адресу: БО «БФ «СХІД-СОС», м. Ужгород,  Нова Пошта № 2 тел.authorize to view.Безготівкова оплата за рахунок організації БО “БФ “Схід-СОС” ЄДРПОУ:authorize to view.якщо у цьому є потреба.
Відповіді на питання про подачу тендерної пропозиції можна отримати, написавши на електронну адресу: authorize to view.або зателефонувавши за номеромauthorize to view.(Костянтин).
Загальні вимоги:
  • Ціна з ПДВ з доставкою
  • Доставка товарів у т.ч. на деокуповані території України

Перелік документів тендеру:
Назва документу
Перелік позицій
Назва позиції Од. вим. Кількість

Контактна особа:

<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>
<a href='#Login' class='toAuthLink'>authorize to view.</a>

Контактна особа:

Для перегляду контактних даних необхідно Авторизуватися або Зареєструватися